Serveis

Preimpressió

Preimpressió

Una bona feina comença molt abans de la impressió. La qualitat dels processos previs de planificació i preimpressió són una peça vital per aconseguir l’objectiu desitjat.

Els nostres serveis inclouen la digitalització d’imatges i documents, la imposició de pàgines, OPI, filmació, verificació, proves de color i acabats finals.

Tots els processos són realitzats pel nostre equip especialitzat amb un rigorós control de qualitat per tal d’obtenir el millor resultat.

Impressió òfset

Preimpressió

El que caracteritza fonamentalment la impressió òfset i el converteix en el mètode més utilitzat de la impressió, és la seva alta qualitat en els acabats i la seva ràpida resposta en tirades de gran volum, permetent al mateix temps preus molt competitius.

Dins les nostres instal·lacions, disposem d’una màquina Mitsubishi de deu cossos d’impressió en línia, que ens permet imprimir ambdues cares del paper sense necessitat de capgirar-lo. Amb format de mida màxima de 72×102 cm i una capacitat d’impressió de fins a 13.000 pph.

Enquadernació

Enquadernació

Treballem amb diferents tipus de format i opcions d’enquadernació disponibles al mercat. Enquadernació en rústica, en tapa dura o cartoné, en tela, holandesa, grapa, espiral o canonet, encolada i cosida, etc.

A les nostres instal·lacions comptem amb plegadores de diverses mides, màquines de cosir, alçadores, cobridores, guillotines, … així com diverses màquines de suport per al taller. Tot això per oferir un producte totalment acabat, amb acabats de qualitat i en un temps ajustat.

Acabats especials

Acabats

Per tal d’aportar la millor qualitat i professionalitat als nostres treballs, realitzem tot tipus de tractaments i acabats en els nostres productes, aportant un valor afegit a través de l’experiència sensorial, més enllà de la visual. Realitzem i col·laborem amb empreses externes per realitzar tot tipus d’acabats, entre ells reserves UVI, hot stamping, acabat soft touch, cop sec, encunyat, glitter brillant, etc.

Disseny gràfic

Disseny gràfic

Comptem amb un equip professional de dissenyadors, que aporten suport als nostres clients en les diferents tasques que constitueixen els valors i objectius de la marca i/o producte.

El nostre equip ofereix les millors solucions creatives per donar forma a les idees i projectes dels nostres clients.

Lliurament i logística

Lliurament i logística

Per a completar el servei d’atenció al client, un cop finalitzat els processos de producció, ens encarreguem de la logística i la distribució del material que s’ha fabricat.

Amb cada ordre d’enviament, el nostre personal s’encarregua de seleccionar, embalar, preparar i enviar comandes. Disposem de servei de lliurament propi per mitjà del nostre servei de transport. La nostra intenció és respondre a les exigències dels nostres clients i reduir els terminis de lliurament.

Encaixem, paletitzem i retractilem per oferir la qualitat i garantia de lliurament dels nostres productes. Per això comptem amb mecanismes d’embalatge i preparació eficients per respectar les necessitats dels nostres clients.

Demana'ns pressupost sense compromís